Think & Shape Coach
Tess Devlésa
KBT-terapeut | Sömn | Stress | obM
KBT-terapeut | Sömn | Stress | obm

Tess är en kameleont som är öppen för livet. Hon har tagit sig an olika projekt för att ständigt utvecklas och drivs av att hitta lösningar i både sitt privat- och arbetsliv. Hon har gjort allt ifrån att utbilda sig till socionom till att vara restaurangägare och rensar bäst sina tankar genom sin dans-konst. Tess vet att livet har sina motgångar, men hon vet också att samspelet mellan ens tankar, känslor och beteende är det som är avgörande för vilken riktning man väljer att gå. 

Tess älskar att inspirera andra människor och drivs av att dagligen kunna göra det. Tess har sedan 2014 arbetat som socionom, både inom den kommunala samt privata sektorn. Som socialsekreterare har hon arbetat med kvinnofridskränkningar, missbruksproblematik och funktionsvariationer. Tess klättrade snabbt upp till att bli utbildningsansvarig för sina medarbetare i diverse program, för att sedan bli tillfällig 1:e socialsekreterare på Funktionshinderenheten.

Hon gick sedan vidare till den privata sektorn där hon som egenföretagare drivit diverse bolag inom event och restaurang- och bröllopsbranschen, där hennes roller bland annat varit VD, HR, kurator, samtalscoach och sociala medier-ansvarig. 

Tess brinner för att lära sig nya saker och har därför vidareutbildat sig som KBT-terapeut (Psykoterapi steg-1), inom Motiverande samtal (MI), Stresshantering med KBT, Diplomerad sömn coach med KBT och OBM (Organizational Behavior Management)

Utöver sitt starka intresse för att hjälpa människor med deras mentala hälsa har Tess även goda kunskaper inom den fysiska hälsan. Hon har sedan fem års ålder utfört olika dansstilar med fokus på pardans. Genom sin danskarriär har hon coachat dansare till att bli starkare, både fysiskt och mentalt. Tess har även genom sina dansshower förmedlat viktiga budskap, såsom ”Fight Against Cancer”. 

Tess tror att vi alla kan stötta och finnas där för varandra på olika sätt, oavsett om det är på ett kontor eller en scen.