Think & Shape Coach
Clay Devlésa
Hälsocoach | PT | Kostrådgivare
Hälsocoach | PT | Kostrådgivare

Clay startade sin karriär med att röra om i mammas grytor och det resulterade i att han blev en framgångsrik kock. Enligt Clay ska mat smaka gott, inte vara för komplicerat att tillaga och framför allt ska det vara roligt. 

Clay har under tjugotvå års tid arbetat som kock och har utbildat och coachat kockar och servitriser till att nå sin fulla potential i sin roll som kökschef. Han har även arbetat som konsult till restaurangägare för att uppnå väl fungerande restauranger och startade sedan upp och började driva sin egen restaurang mitt i centrala Göteborg. 

Clay har genom sin kreativitet skapat egna koncept, både inom restaurang- och eventbranschen och har varit verksam som bröllopsarrangör och eventplanerare. Hans stora drivkraft är att se människor glada och välmående.

Utöver det stora matintresset, så brinner Clay för motion och hälsa. 

Som åttaåring började Clay med kampsport och under fjorton år utövade han karate och brottning. 

Så långt Clay kan minnas, har han dansat och utövat dans inom solodans och pardans. Clays största passion är latinamerikansk tävlingsdans och social pardans.

Clay har uppträtt och tävlat i dans, men också coachat dansare till att utvecklas både fysiskt och mentalt. Genom sina dansshower har han förmedlat viktiga budskap, som t.ex. ”Fight against Cancer”. Utifrån sin breda kompetens har Clay coachat inom andra elit- områden, däribland inom konståkning på elitnivå. När Clay fick känna på att coacha andra, växte intresset för att hjälpa människor med deras fysiska hälsa. Alltifrån vardagsmotion till elitidrott. Han är utbildad licensierad Personlig Tränare, Licensierad Kostrådgivare, Online Trainer-coach, Graviditetsträning (under och efter graviditet) samt Diplomerad Hälsocoach med kognitiv inriktning och vidareutbildar sig i dagsläget till Diplomerad stresspedagog.